Käyttäjät ja roolit
Asetukset > Käyttäjät (Configuration > Users) antaa Ylläpitäjän lisätä tilejä kaikille muille, joiden pitäisi kirjautua sisään - jokainen omalla roolillaan.
Roolit
- Ylläpitäjä (Admin) - voi tehdä asetusmuutoksia: ohjauspaneelit, automaatiot, laitteet, Sijainnit ja alueet, asetukset, käyttäjät ja varmuuskopiot.
- Käyttäjä (User) ja Vain katselu (View only) - molemmat ovat tällä hetkellä vain luku -tilassa asetusten suhteen (Käyttäjä on säilytetty omana vaihtoehtonaan, jotta sille voidaan myöhemmin antaa oikeita omia oikeuksia ilman skeemamuutosta siihen mennessä).
Roolista riippumatta arkinen ohjauspaneelin käyttö - kytkimen kääntäminen, painikkeen painaminen - pysyy jokaisen kirjautuneen saatavilla. Rooli portittaa vain asetusten muuttamisen, ei niiden käyttämisen.
Tilien lisääminen ja poistaminen
Uusi käyttäjä kysyy käyttäjätunnusta, sähköpostia, salasanaa ja roolia. Tili ei voi poistaa itseään ollessaan kirjautuneena sillä - kirjaudu ensin sisään toisella Ylläpitäjä-tilillä, jos sinun täytyy poistaa tuo tili.